Šta će država preduzeti protiv Srbske časti?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 09. 2019. | Komentara: 0

Šta će država preduzeti protiv Srbske časti?

Novi Sad, 16. septembar 2019 - Vikend je prošao a javnost u Republici Srbiji nije dobila odgovor na pitanje odakle pravo izvesnoj, očito paravojnoj organizaciji, da nekome uđe u kuću i uzima pravdu u svoje ruke. 

Šta su nadležni državni organi konkretno preduzeli u vezi sa akcijom „Srbske časti“,  kao i snimka u kojem oni maloletnika u njegovoj kući u Nišu obaveštavaju da mu oduzimaju konja, uz obrazloženje da ga je tukao?

LSV

Gde su organi koji u ovoj zemlji treba da garantuju imovinsku i pravnu sigurnost svih građana?

Šta imaju da kažu na razgovor nasilnika i preplašenog dečaka?

Ništa? 

Ne rade vikendom?

Šta je sledeće nakon ovoga? Da „Srbska čast“ i njima slični zaplene nečiju kuću? Da proteruju ljude?

Sve to se dešava samo nekoliko dana nakon one sramote kada je Miša Vacić čitao spisak korisnika narodne kuhinje u Medveđi.

Jedina poznata konsekvenca zbog toga jeste postupak koji je pokrenuo poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti i to - nadzora nad Crvenim krstom Srbije.

A Vacić? On je prešao je cenzus u Medveđi.

Krajnje je vreme da oni koji primaju platu od poreza građana ove zemlje prestanu da tolerišu bahatost, pretnje i ćutke posmatraju gaženje svih demokratskih i civilizacijskih vrednosti u ovoj zemlji od samozvanih „patriota“.

I da pokažu da nismo društvo kojim upravljaju horde huligana.

U suprotnom, biće potpuno jasno da se miljenicima Putinove administracije ovde prećutno dozvoljava stvaranje države u državi.


Sekretar
Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Robert Vizi




Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook