Što pre promeniti izborni zakon

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Četvrtak, 19. 09. 2019. | Komentara: 0

Što pre promeniti izborni zakon

Beograd, 19. septembar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je izborni zakon loš i da ga je potrebno što pre promeniti.

LSV

Na takvo stanje upozoravamo već godinama, ali sluha za promenu izbornog zakona jednako nije bilo, bez obzira na to ko je na vlasti.

Na žalost, oni kojima je takav izborni zakon ranije odgovarao, danas bojkotuju i dijalog i izbore, umesto da se uključe i da zajedno dođemo do najboljeg rešenja.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je učestvovala do sada i učestvovaće i ubuduće na svim okruglim stolovima i svim okupljanjima koja mogu doprineti promeni izbornog zakona i uslova za izbore.

Slobodni izbori su sam temelj demokratije i Liga socijaldemokrata Vojvodine će učestvovati na svim izborima na kojima postoji mogućnost da građani slobodno glasaju.

Sa druge strane, sigurno je da nećemo učestvovati na onim izborima na kojima se ne poštuju izborna pravila i krši izborna volja građana, kao što je to bio slučaj u Kovačici i Beloj Crkvi.

Predsednik
Izvršnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saša Šućurović
   
Odbori LSV | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast šampion u uvođenju novih nameta za građane

Zrenjaninska naprednjačka vlast ne prestaje da nas iznenađuje kreativnošću koju pokazuje u izmišljanju novih načina da poveća namete građanima, saopštila je danas odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina. 
Saopštenja | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Kikinđani plaćaju da im bude toplo

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda i šef odborničke grupe LSV u gradskoj skupštini Miroslav Grujić, u ime svih odbornika LSV, predao je juče predsednici Skupštine grada predlog za izmenu Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom.
Saopštenja | Ponedeljak, 14. 10. 2019. | Komentara: 0

LSV osuđuje izricanje zatvorskih kazni katalonskim političarima

Jutros je Vrhovni sud Španije izrekao drakonske zatvorske kazne za devet katalonskih lidera, od devet do trinaest godina zatvora. Razlog za nečuvene kazne, koje su primer državne represije, jeste organizovanje referenduma 2017. o nezavisnosti Katalonije. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook