Trafo-stanice vratiti Vojvodini

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Utorak, 26. 07. 2011. | Komentara: 0

Trafo-stanice vratiti Vojvodini

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da se amandmanskim izmenama predloga zakona o energetici trafo-stanice vrate u vlasništvo Vojvodine. Portparolka i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov rekla je danas za Dnevnik, da će odluka LSV o tome da li će glasati za ovaj zakon zavisiti od dva amandmana kojima se reguliše ova problematika.

Aleksandra Jerkov

"Zahtevamo da se prihvati amandman Pavela Marčoka i da još jedan usvoji resorni odbor. U protivnom, niti ćemo glasati za zakon, niti ćemo dati kvorum kada se o zakonu bude glasalo" upozorila je Aleksandra Jerkov. Ona objašnjava da je važećim predlogom oštećena "Elektrovojvodina", koja je ulagala, održavala i gradila sistem koji sada treba da pripadne nekom drugom, što je za LSV neprihvatljivo. Na pitanje da li su razgovarali sa nadležnima da bi izneli svoje zahteve, Aleksandra Jerkov potvrđuje da je bilo kontakata sa kabinetom Mirka Cvetkovića.

"Sada čekamo povratnu informaciju o tome da li će amandmani biti prihvaćeni. Ukoliko ne stane iza njih, onda neka Vlada traži drugu većinu za usvajanje zakona o energetici" poručuje Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 26. 07. 2011.)Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

Vojvođanski front osuđuje hapšenje i kažnjavanje mladog poljoprivrednika iz mesta Slilbaš u opštini Bačka Palanka. 
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS TRAŽI DA SE PČELARIMA OMOGUĆI RAD

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenim LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, traži od nadležnih državnih organa da omoguće pčelarima nesmetano obavljanje poslova.
Saopštenja | Subota, 04. 04. 2020. | Komentara: 0

Saopštenje Vojvođanskog fronta: Hitno pomoći proizvođačima povrća

Vojvođanski front traži od države da što hitnije pomogne malim i srednjim proizvođačima povrća posle odluke da se zatvore zelene i kvantaške pisce zbog pandemije Korona virusa.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook