Tražimo odgovornost za duple poreze

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 23. 12. 2011. | Komentara: 0

Tražimo odgovornost za duple poreze

Novi Sad, 23. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da Poreska uprava, koja je greškom poslala građanima Novog Sada rešenja da plate duple poreze na imovinu i poreze na nepostojeću imovinu, sada još i zaradi na svojoj grešci.

Aleksandra Jerkov

Takođe, smatramo da izvinjenje člana Gradskog veća građanima nije dovoljno, jer građani nisu dužni da svoje vreme i novac troše zbog greške Poreske uprave ili bilo koga drugog.

Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da se pronađu i kazne odgovorni i u gradskoj administraciji i u Poreskoj upravi, pošto su građani zbog ove greške sada primorani da plaćaju 320 dinara po žalbi da bi se greška ispravila, a pritom i satima čekaju u redu.

Želimo da verujemo da u pitanju jeste propust, a ne pokušaj da se putem naplate taksi zaradi novac, a najbolji pokazatelj da se zaista radi o grešci jeste kažnjavanje i utvrđivanje odgovornosti onih koji su taj propust učinili.


Potpredsednica Gradskog odbora LSV Novi Sad
Aleksandra Jerkov



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook