UDS protiv svake vrste nasilja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 15. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS protiv svake vrste nasilja

Beograd, 15. maj 2020 - Gordana Čomić, kandidatkinja na listi Ujedinjene demokratske Srbije, izjavila je danas da će UDS „borbom kruniti svaku vrstu nasilja“.

LSV

Čomić je nabrojala razne vrste nasilja - porodično nasilje, nasilje prema ženama, pravno nasilje, nasilje nad institucijama, ulično nasilje, sportsko nasilje, verbalno nasilje i istakla „da je svako nasilje korov kojim se zaparloži vladavina prava“.

Dodala je da  se na nasilje nikada ne treba odgovarati nasiljem i da se pred njim ne sme ustuknuti, te da ga borbom treba učiniti nepoželjnim u društvu.

"Ujedinjena demokratska Srbija će to činiti i za vreme izbora i posle njih"- zaključila je Gordana Čomić.

UDS je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma. 



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Odbori LSV | Sreda, 27. 12. 2023. | Komentara: 0

Puna usta praznog patriotizma

Vojvođani LSV poziva nadležne inspekcije da kazne odgovorne u gradu Zrenjaninu zbog nepodobnog načina isticanja državne zastave.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook