UDS protiv svake vrste nasilja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 15. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS protiv svake vrste nasilja

Beograd, 15. maj 2020 - Gordana Čomić, kandidatkinja na listi Ujedinjene demokratske Srbije, izjavila je danas da će UDS „borbom kruniti svaku vrstu nasilja“.

LSV

Čomić je nabrojala razne vrste nasilja - porodično nasilje, nasilje prema ženama, pravno nasilje, nasilje nad institucijama, ulično nasilje, sportsko nasilje, verbalno nasilje i istakla „da je svako nasilje korov kojim se zaparloži vladavina prava“.

Dodala je da  se na nasilje nikada ne treba odgovarati nasiljem i da se pred njim ne sme ustuknuti, te da ga borbom treba učiniti nepoželjnim u društvu.

"Ujedinjena demokratska Srbija će to činiti i za vreme izbora i posle njih"- zaključila je Gordana Čomić.

UDS je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma. 



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.
Izjave | Nedelja, 24. 12. 2023. | Komentara: 0

Glasovi za SVM u južnoj Srbiji i Šumadiji veoma čudna pojava

Komentarišući činjenicu da je Savez vojvođanskih Mađara, na nedavno održanim izborima, dobio veliki broj glasova u Šumadiji, Mačvi, Sandžaku, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kaže da je to veoma čudna pojava i da je posle četiri stotine glasova za listu SVM u vranjskim selima ma izborima 2020. godine sve to pod poprilično velikim znakom pitanja.

Saopštenja | Sreda, 20. 12. 2023. | Komentara: 0

Zbog velikih nepravilnosti, izbore ponoviti u celoj Srbiji

Protesti protiv izborne krađe, koji su u ponedeljak započeli u Beogradu, u potpunosti su opravdani i mi, Vojvođani, ih podržavamo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook