UDS: Dačić nanosi ogromnu štetu svojim teorijama zavere

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 02. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Dačić nanosi ogromnu štetu svojim teorijama zavere

Beograd, 2. maj 2020 - Ujedinjena demokratska Srbija najoštrije osuđuje skandalozno i opasno ponašanje ministra spoljnih poslova Ivice Dačiće koji je u intervjuu za TV Prva u subotu podgrevao strahove stanovništva od vakcinisanja, na uobičajeno estradni način prepričavao najbesmislenije teorije zavere i unosio zabunu među milione ljudi u ovoj zemlji za koje je, kao i za čitavo čovečanstvo, nada u pronalazak vakcine jedini izlaz za trajno rešenje problema COVID-19.

LSV

Dačić je, u maniru najgorih teoretičara zavera, priznajući da ne zna ništa o medicini i virusologiji, podsticao širenje strahova i neizvesnosti, dovodeći u pitanje i opravdanost vakcinisanja i sve do sada poznate medicinske nalaze o poreklu virusa i najboljim načinima za 
njegovo prevazilaženje,
Dačić uopšte ne razume koliku štetu nanosi ovakvim ponašanjem, kojem pribegava samo da bi dobio popularnost i glasove. Srbija već godinama ima probleme sa padom procenta vakcinacije, koji su i inače nastali uglavnom zbog snažne javne kampanje protiv bezbednosti vakcinisanja, kojoj se danas priključio i predsednik SPS i šef diplomatije Srbije. 

Šteta koja će nastati je ogromna. Ljudima u Srbiji koji se nalaze u teškoj psihološkoj i zdravstvenoj situaciji, najmanje treba šef diplomatije koji se ponaša kao trgovac ljudskim strahovima i nesigurnošću i koji nanosi trajnu štetu zemlji, samo za malo javne pažnje.
 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook