UDS: Deca ne smeju biti žrtve političke borbe

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Deca ne smeju biti žrtve političke borbe

Beograd, 4. maj 2020 - Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvodjanskog fronta predvođenog LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma oštro protestvuje zbog uznemiravanja dece Dragana Đilasa, jednog od lidera Saveza za Srbiju, i ovim putem apeluje na političke rivale da političku borbu vrate na teren koji ne postavlja mete na decu i porodice 
onih koji se aktivno bave politikom.

LSV

Ne postoji nijedno opravdanje za huligane, koji očigledno znaju gde žive političari i njihove porodice, što su sinoć u Beogradu zastrašivali i maloletnu decu koja se politikom ne bave. 
Ničija deca ne smeju biti žrtve političkih neslaganja odraslih.

Promena kulture političkog delovanja biće zadatak broj jedan za predstavnike Ujedinjene demikratske Srbije. Pozivamo sve učesnike u političkom životu  u Srbiji da se uzdrže od nasilja i provokacija i da se političke ideje iznose na miran i civilizovan način. Ukoliko se sa ovom praksom ne stane, UDS sa žaljenjem konstatuje da to može dovesti do još dublje podeljenosti društva.
 

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook