UDS: Dužni smo da gradimo evropsku Srbiju koju je Zoran Đinđić utemeljio

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 10. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Dužni smo da gradimo evropsku Srbiju koju je Zoran Đinđić utemeljio

Beograd, 10. jun 2020 - Gordana Čomić, kandidatkinja na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije kazala je ispred spomenika Zoranu Đinđiću u Prokuplju da je vreme za dobre vesti u evropskoj Srbiji koju je on utemeljio.

LSV

Čomić je rekla da Ujedinjena demokratska Srbija, s poštovanjem, šalje poruku ubijenom premijeru u kojoj se kaže „Još smo dužni“.

„Ujedinjena demokratska Srbija Zoranu Đinđiću, sa poštovanjem i porukom: Još smo dužni. Demokratiju, dijalog, institucije, vladavinu prava, Srbiju na zapadu“, rekla je Čomić 

Jedino u demokratskoj, građanskoj Srbiji u kojoj postoji dijalog, snažne institucije, vladavina prava i koja je punopravna članica Evropske unije građani će moći da žive dostojanstveno, postignu svoj pun kapacitet i imaju izvesnu i sigurnu budućnost. 

Čomić je dodala da je u Srbiji došlo vreme za dobre vesti.

„Vreme je za dobre vesti u evropskoj Srbiji koju je on (Đinđić) utemeljio“, kazala je Čomić.
 
Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook