UDS: Građani u svojim rukama drže ključ promena u Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 18. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Građani u svojim rukama drže ključ promena u Srbiji

Beograd, 18. jun 2020 - Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Lebanu da su građani ti u čijim rukama se nalazi ključ promena u Srbiji i pozvao sve koji žele pristojnu, demokratsku, građansku i evropsku zemlju da glasaju za listu na mestu broj 7.

LSV

"Građani Srbije su ti u čijim rukama se nalazi ključ promena u Srbiji. Izlaskom na izbore 21. juna i glasom za listu Ujedinjene demokratske Srbije na mestu broj 7 napravićemo prvi korak ka promenama“, rekao je Đurišić.

Đurišić je dodao da je ulazak u parlament Ujedinjene demokratske Srbije prvi korak ka stvaranju demokratskog društva, daljeg okupljanja svih demokratskih političkih snaga, širenju organizacije i mreže po celoj Srbiji. UDS će to raditi posle ulaska u Skupštinu zato što je to jedini put da se stvore uslovi za pobedu i promenu sadašnje vlasti.

„(promenama) koje će od Srbije napraviti ponovo pristojnu, demokratsku, građansku, evropsku zemlju", kazao je Đurišić.

Poseta Lebanu u finišu izborne kampanje za Ujedinjenu demokratsku Srbiju ima poseban značaj s obzirom na to da su u javnost bile plasirane netačne informacije o broju potpisa prikupljenih u ovom malom mestu na jugoistoku  Srbije. 

Lebane služe i kao pravi primer samostalnog organizovanja građana za borbu protiv vlasti na izborima koji su prikupili potpise i za lokalnu i za republičku listu i zajedno sa Ujedinjenom demokraskom Srbijom žele da se na ovim izborima bore za bolju i izvesniju budućnos.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.


 
UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook