UDS: Građani u svojim rukama drže ključ promena u Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 18. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Građani u svojim rukama drže ključ promena u Srbiji

Beograd, 18. jun 2020 - Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Lebanu da su građani ti u čijim rukama se nalazi ključ promena u Srbiji i pozvao sve koji žele pristojnu, demokratsku, građansku i evropsku zemlju da glasaju za listu na mestu broj 7.

LSV

"Građani Srbije su ti u čijim rukama se nalazi ključ promena u Srbiji. Izlaskom na izbore 21. juna i glasom za listu Ujedinjene demokratske Srbije na mestu broj 7 napravićemo prvi korak ka promenama“, rekao je Đurišić.

Đurišić je dodao da je ulazak u parlament Ujedinjene demokratske Srbije prvi korak ka stvaranju demokratskog društva, daljeg okupljanja svih demokratskih političkih snaga, širenju organizacije i mreže po celoj Srbiji. UDS će to raditi posle ulaska u Skupštinu zato što je to jedini put da se stvore uslovi za pobedu i promenu sadašnje vlasti.

„(promenama) koje će od Srbije napraviti ponovo pristojnu, demokratsku, građansku, evropsku zemlju", kazao je Đurišić.

Poseta Lebanu u finišu izborne kampanje za Ujedinjenu demokratsku Srbiju ima poseban značaj s obzirom na to da su u javnost bile plasirane netačne informacije o broju potpisa prikupljenih u ovom malom mestu na jugoistoku  Srbije. 

Lebane služe i kao pravi primer samostalnog organizovanja građana za borbu protiv vlasti na izborima koji su prikupili potpise i za lokalnu i za republičku listu i zajedno sa Ujedinjenom demokraskom Srbijom žele da se na ovim izborima bore za bolju i izvesniju budućnos.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.


 
UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržali inicijativu ProGlasa za slobodne i poštene izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podržavaju dokument „Dogovor za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirala grupa nestranačkih javnih ličnosti okupljenih u inicijativi ProGlas.
Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook