UDS: Izbori su prilika da se promeni vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 24. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Izbori su prilika da se promeni vlast

Beograd, 24. maj 2020 - Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je da je posao političara da budu ispred građana i na izborima i u institucijama se bore za njihove interese.

LSV

Đurišić je dodao da su izbori prilika da se promeni vlast i da je, bez obzira što ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, obaveza poltičara da ne odustaju od borbe za bolji život građana.

„Izbori su prilika da se promeni vlast. I bez obzira što danas u Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, posao političara je da budu u prvom redu borbe, da budu ispred građana, i da se na izborima i u institucijama bore za njihove interese“, rekao je Đurišić.

Đurišić je dodao da je razlog zbog koga Ujedinjena demokratska Srbija izlazi na izbore upravo taj, da građani imaju za koga da glasaju, za one koji su spremni da budu u prvom redu borbe za promenu vlasti i koji znaju kako se to radi. UDS građanima nudi pravu alternativu vlasti, koja će Srbiju vratiti na put evropskih integracija i zajedno sa njima izgraditi demokratsku, građansku i modernu Srbiju.

„Zato lista Ujedinjena demokratska Srbija izlazi na izbore, kako bi poslala građanima dobru vest – da ne odustajemo kada je teško“, kazao je Đurišić.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook