UDS: Izbori su prilika da se promeni vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 24. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Izbori su prilika da se promeni vlast

Beograd, 24. maj 2020 - Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je da je posao političara da budu ispred građana i na izborima i u institucijama se bore za njihove interese.

LSV

Đurišić je dodao da su izbori prilika da se promeni vlast i da je, bez obzira što ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, obaveza poltičara da ne odustaju od borbe za bolji život građana.

„Izbori su prilika da se promeni vlast. I bez obzira što danas u Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, posao političara je da budu u prvom redu borbe, da budu ispred građana, i da se na izborima i u institucijama bore za njihove interese“, rekao je Đurišić.

Đurišić je dodao da je razlog zbog koga Ujedinjena demokratska Srbija izlazi na izbore upravo taj, da građani imaju za koga da glasaju, za one koji su spremni da budu u prvom redu borbe za promenu vlasti i koji znaju kako se to radi. UDS građanima nudi pravu alternativu vlasti, koja će Srbiju vratiti na put evropskih integracija i zajedno sa njima izgraditi demokratsku, građansku i modernu Srbiju.

„Zato lista Ujedinjena demokratska Srbija izlazi na izbore, kako bi poslala građanima dobru vest – da ne odustajemo kada je teško“, kazao je Đurišić.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Sreda, 28. 02. 2024. | Komentara: 0

Da Vojvodini vratimo stari sjaj, a njenim građanima dostojanstven i dobar život

Autonomna Pokrajina Vojvodina danas obeležava 50 godina od proglašenja njenog prvog Ustava, koji joj je garantovao veoma visok stepen autonomije.
Saopštenja | Utorak, 27. 02. 2024. | Komentara: 0

Napad na grb i zastavu Vojvodine napad su na samu autonomiju Vojvodine

Pre 20 godina, odlukom njene Skupštine, Autonomna Pokrajina Vojvodina dobila je svoje simbole. Zastavu i grb.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook