UDS: Menjaćemo živote građana Srbije na bolje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 16. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Menjaćemo živote građana Srbije na bolje

Beograd, 16. maj 2020 - Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije obećao je u Kikindi da će UDS menjati živote svih građana u Srbiji na bolje.

LSV
   
- Ovde u Kikindi želimo građanima da ponudimo proevropsku, demokratsku listu Ujedinjene demokratske Srbije, listu koja će menjati stvari u Srbiji, menjati stvari na bolje - rekao je Đurišić.

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije posetili su Kikindu i tom prilikom razgovarali sa građanima o njihovim problemima i načinima za nihovo rešavanje. 

- UDS će menjati i život građana Kikinde i građana Vojvodine i građana Srbije. Jer bez jake Vojvodine nema ni jake Srbije - rekao je Đurišić.

Đurišić je kazao da su u UDS fokusirani na ljude i njihove probleme i da će tokom kampanje predstavnici UDS pokušati da posete što veći broj gradova i opština u Srbiji kako bi čuli šta građane tišti i šta žele da se u ovoj zemlji promeni. Tu priliki će iskoristiti i da ljudima predstave dugoročan plan za stvaranje demokratske, proevropske, građanske i moderne države u kakvoj će svi želeti da ostanu, žive i rade.

UDS je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma. 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržali inicijativu ProGlasa za slobodne i poštene izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podržavaju dokument „Dogovor za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirala grupa nestranačkih javnih ličnosti okupljenih u inicijativi ProGlas.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook