UDS: Naša politika je manifest potreba i nade običnih, pristojnih ljudi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 06. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Naša politika je manifest potreba i nade običnih, pristojnih ljudi

Beograd, 06. jun 2020 - Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Požarevcu da je politika UDS svojevrstan manifest običnog, pristojnog i poštenog sveta, građanina Srbije koji je za demokratske, evropske i građanske vrednosti u srpskoj politici. UDS će biti predstavnik politike koja i sluša i čuje ljude, a ne tretira ih kao brojeve u politici i na izborima. 

LSV
 
„Srbija se najzad budi,  i glas običnog čoveka postaje ’vidljiv’ u ovoj kampanji za izbore 21. juna“, rekao je Đurić.
 
Dodao je da demokratske, građanske i evropske vrednosti za UDS znače Srbiju u kojoj se normalno razgovara, borbu za normalno plaćen posao, zemlju u kojoj se ljudi ne osećaju poniženo dok gledaju vesti, društvo iz koga ne beže preduzimljivi i sposobni. Takvu Srbiju sanja većina građanki i građana. 
 
„Ujedinjena demokratska Srbija se tome raduje zbog toga što je naša politika zapravo manifest običnog, normalnog građanina Srbije, onoga kojeg svakoga dana vidite oko sebe, a koji je za demokratske, evropske, građanske vrednosti u srpskoj politici“, rekao je Đurić.
 
Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.
 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA
 




Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook