UDS: Naša politika je manifest potreba i nade običnih, pristojnih ljudi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 06. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Naša politika je manifest potreba i nade običnih, pristojnih ljudi

Beograd, 06. jun 2020 - Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Požarevcu da je politika UDS svojevrstan manifest običnog, pristojnog i poštenog sveta, građanina Srbije koji je za demokratske, evropske i građanske vrednosti u srpskoj politici. UDS će biti predstavnik politike koja i sluša i čuje ljude, a ne tretira ih kao brojeve u politici i na izborima. 

LSV
 
„Srbija se najzad budi,  i glas običnog čoveka postaje ’vidljiv’ u ovoj kampanji za izbore 21. juna“, rekao je Đurić.
 
Dodao je da demokratske, građanske i evropske vrednosti za UDS znače Srbiju u kojoj se normalno razgovara, borbu za normalno plaćen posao, zemlju u kojoj se ljudi ne osećaju poniženo dok gledaju vesti, društvo iz koga ne beže preduzimljivi i sposobni. Takvu Srbiju sanja većina građanki i građana. 
 
„Ujedinjena demokratska Srbija se tome raduje zbog toga što je naša politika zapravo manifest običnog, normalnog građanina Srbije, onoga kojeg svakoga dana vidite oko sebe, a koji je za demokratske, evropske, građanske vrednosti u srpskoj politici“, rekao je Đurić.
 
Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.
 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA
 




Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Žolt Sakalaš da sankcioniše neustavno i protivzakonito delovanje Sime Salapure i Nenada Domjeskova

Zbog konstantnog neisticanja zastave AP Vojvodine na zgradi Skupštine grada Zrenjanina i kršenja propisa, odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina ponovo su poslali dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žoltu Sakalašu.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš zabranio ligašima koaliciju sa naprednjacima

Članovi Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, na svojoj devetoj sednici, na predlog predsednika stranke Bojana Kostreša, doneli su odluku o zabrani predizbornih i postizbornih koalicija sa Srpskom naprednom strankom na predstojećim lokalnim izborima.
Saopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook