UDS: Pravna država i jednaka zaštita na sudu za sve

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Pravna država i jednaka zaštita na sudu za sve

Beograd, 01. jun 2020 - Nenad Konsantinović, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije kazao je u Čačku da će, kroz izgradnju pravne i demokratske države, UDS obezbediti zagarantovanu pravdu na sudu svim preduzetnicima.

LSV

„Mi iz Ujedinjene demokratske Srbije znamo da je ekonomija najvažnije pitanje danas. Stub naše ekonomije su mala i srednja preduzeća“, rekao je Konstantinović tokom posete Čačku.

U razgovoru sa građanima Čačka, Konstantivnović je rekao da mala i srednja predzeća nemaju iste uslove prilikom konkurisanja na tenderima, kao i da svoju zaštitu ne mogu da dobiju ni pred sudom.

„Mala i srednja preduzeća nemaju jednake uslove, ne mogu da dobiju poslove na tenderima koji su uglavnom namešteni za one bliske vlasti. Ne mogu svoju zaštitu da dobiju ni pred sudom“, rekao je Konstantinović

Konstantinović je dodao da će Ujedinjena demokratska Srbija stvaranjem pravne i demokratske države, obezbediti svim preduzetnicima zagarantovanu pravdu na sudu.

„Ujedinjena demokratska Srbija će stvoriti pravnu i demokratsku državu u kojoj će (mala i srednja preduzeća) moći da obezbede pravdu na sudu.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA
Saopštenja | Petak, 10. 07. 2020. | Komentara: 0

Objaviti imena huligana i policajaca koji su kršili zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Ministarstvo unutrašnjih poslova u najhitnijem roku obelodani imena huligana koji su, prilikom protesta, kamenovali Gradsku kuću u Novom Sadu. Smatramo da, ako se to ne učini, policija mora da pruži odgovor zašto je to tako. 

Odbori LSV | Četvrtak, 09. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton zapitao je nadležne šta treba da se dogodi da bi se problem mutne zrenjaninske vode rešio.
Izjave | Sreda, 08. 07. 2020. | Komentara: 0

Kašnjenje rezultata izbora signal lošeg stanja demokratije u Srbiji

Upitan kako komentariše što je RIK zvanične rezultate sa srpskih izbora 21. juna objavila uveče na dan hrvatskih 5. jula, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ističe da je izborna komisija Hrvatske svoj posao uradila brzo i profesionalno.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook