UDS: Pravna država i jednaka zaštita na sudu za sve

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Pravna država i jednaka zaštita na sudu za sve

Beograd, 01. jun 2020 - Nenad Konsantinović, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije kazao je u Čačku da će, kroz izgradnju pravne i demokratske države, UDS obezbediti zagarantovanu pravdu na sudu svim preduzetnicima.

LSV

„Mi iz Ujedinjene demokratske Srbije znamo da je ekonomija najvažnije pitanje danas. Stub naše ekonomije su mala i srednja preduzeća“, rekao je Konstantinović tokom posete Čačku.

U razgovoru sa građanima Čačka, Konstantivnović je rekao da mala i srednja predzeća nemaju iste uslove prilikom konkurisanja na tenderima, kao i da svoju zaštitu ne mogu da dobiju ni pred sudom.

„Mala i srednja preduzeća nemaju jednake uslove, ne mogu da dobiju poslove na tenderima koji su uglavnom namešteni za one bliske vlasti. Ne mogu svoju zaštitu da dobiju ni pred sudom“, rekao je Konstantinović

Konstantinović je dodao da će Ujedinjena demokratska Srbija stvaranjem pravne i demokratske države, obezbediti svim preduzetnicima zagarantovanu pravdu na sudu.

„Ujedinjena demokratska Srbija će stvoriti pravnu i demokratsku državu u kojoj će (mala i srednja preduzeća) moći da obezbede pravdu na sudu.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook