UDS: U skupštini ćemo štititi sve koji žele normalnu zemlju

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 16. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: U skupštini ćemo štititi sve koji žele normalnu zemlju

Novi Sad, 16. jun 2020 - Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Nišu da će UDS posle izbora 21. juna ući u Skupštinu kako bi zastupala i štitila građane koji žele zemlju baziranu na evropskim, demokratskim vrednostima i koji su politički protivnici postojeće vlasti.

LSV
 
„Ujedinjena demokratska Srbija ide u Skupštinu Srbije da tamo zastupa i štiti sve koji su za normalnu zemlju a koji su poltički protivnici ove vlasti.,“ kazao je Đurić u Nišu.

Đurić je dodao da će posle ulaska u parlament Ujedinjena demokratska Srbija nastaviti da širi svoju mrežu i jača infrastrukturu širom Srbije i okuplja sve demokratske snage. 

„Odatle (iz parlamenta) ćemo nastaviti da širimo svoju mrežu po celoj zemlji. Nastavićemo da okupljamo i sve demokratske snage“, rekao je Đurić.

Ujedinjena demokratska Srbija je osnovana kao baza za sve građane ali i političke opcije koji Srbiju žele da vide u okviru Evropske unije, izgrađenu na demokratskim principima sa čvrstim institucijama .

„(Nastavićemo da se okupljamo) oko vrednosti, oko Evrope, demokratije, vladavine prava...“, rekao je Đurić

Na listi pod rednim brojem 7 nalaze se ljudi koji su se dokazali i u privatnom i u političkom životu, ali i mlade snage koje su spremne da se bore za bolji život svih građana Srbije.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma. 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJASaopštenja | Nedelja, 09. 08. 2020. | Komentara: 0

LSV pita vladu šta je sa ledolomcima u Srbiji

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić dokle se stiglo sa rešavanjem problema nedostatka ledolomaca na našim rekama.
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.
Izjave | Nedelja, 02. 08. 2020. | Komentara: 0

Bogaroški: Rešiti nadležnost i finansiranje Vojvodine

Rano je govoriti o tome da li će Vojvođanski front biti deo vladajuće koalicije, ali tu mogućnost ne isključujemo, ako bude poziva za te razgovore, izjavio je danas Branislav Bogaroški, pokrajinski poslanik Lige socijaldemorkata Vojvodine, članice Vojvođanskog fronta.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook