UDS: U skupštini ćemo štititi sve koji žele normalnu zemlju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 16. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: U skupštini ćemo štititi sve koji žele normalnu zemlju

Novi Sad, 16. jun 2020 - Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Nišu da će UDS posle izbora 21. juna ući u Skupštinu kako bi zastupala i štitila građane koji žele zemlju baziranu na evropskim, demokratskim vrednostima i koji su politički protivnici postojeće vlasti.

LSV
 
„Ujedinjena demokratska Srbija ide u Skupštinu Srbije da tamo zastupa i štiti sve koji su za normalnu zemlju a koji su poltički protivnici ove vlasti.,“ kazao je Đurić u Nišu.

Đurić je dodao da će posle ulaska u parlament Ujedinjena demokratska Srbija nastaviti da širi svoju mrežu i jača infrastrukturu širom Srbije i okuplja sve demokratske snage. 

„Odatle (iz parlamenta) ćemo nastaviti da širimo svoju mrežu po celoj zemlji. Nastavićemo da okupljamo i sve demokratske snage“, rekao je Đurić.

Ujedinjena demokratska Srbija je osnovana kao baza za sve građane ali i političke opcije koji Srbiju žele da vide u okviru Evropske unije, izgrađenu na demokratskim principima sa čvrstim institucijama .

„(Nastavićemo da se okupljamo) oko vrednosti, oko Evrope, demokratije, vladavine prava...“, rekao je Đurić

Na listi pod rednim brojem 7 nalaze se ljudi koji su se dokazali i u privatnom i u političkom životu, ali i mlade snage koje su spremne da se bore za bolji život svih građana Srbije.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma. 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook