Upad u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 21. 06. 2020. | Komentara: 0

Upad u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima

Novi Sad, 21. jun 2020 - U prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima jutros oko 8 časova upala je grupa nepoznatih huligana, prevrnula stolove i pobacala stvari aktivistima koji su se u tom momentu nalazili unutra.

LSV

O incidentu je obaveštena policija koja je odmah izašla na lice mesta.

Huligani nisu skrivali lice pa je jasno da nisu iz Sremskih Karlovaca.

Došli su sa nekoliko vozila zatamnjenih stakala somborskih tablica, urlali su „bežite odavde“ a sto, računare, telefone bacali na aktiviste Vojvođanskog fronta.

Zahtevamo da se hitno iskoriste svi mogući resursi i snimci bezbednosnih kamera, da se utvrdi indentitet i procesuiraju počinioci.

Istovremeno, u Kisaču ispred Osnovne škole „Ljudevit Stur“ i biračkog mesta broj 97, na haubi vozila nepoznata lica su brojala novac i plaćali glasanje. Radno telo Republičke izborne komisije se oglasilo nenadležnim i sugerisalo je predsedniku biračkog odbora da zove policiju. Nakon toga su se kupci glasova udaljili.

Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratsku Srbiju




Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.
Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook