Uručene članske karte članovima i članicama LSV u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 18. 10. 2019. | Komentara: 0

Uručene članske karte članovima i članicama LSV u Novom Sadu

NOVI SAD - Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić juče je uručio članske karte grupi od  20 novih članova i članica, a dobrodošlicu im je poželeo potpredsednik LSV Branislav Bogaroški.

LSV

- Za mene je LSV bila i ostala lokal-patriotska stranka. To je stranka koja se zalaže za to da se ovde živi bolje. Tu na Detelinari, Klisi, Limanu ili nekom drugom delu grada. Ovde, u Novom Sadu, Vojvodini, pa onda dalje, u čitavoj zemlji. Možete i morate da date svoj maksimum. I nikada ne možete da uradite dovoljno za svoj grad – poručio je Bogaroški.

- Novi Sad je nama glavni grad, dodao je Aleksandar Kravić, obraćajući se novim ligašima I ligašicama, na maloj svečanosti uoči sednice Gradskog odbora.  

On je zatim podsetio i na to da se od kada je LSV deo komunalne koalicije u Novom Sadu, nema više nakupaca glasova I interesnih grupacija čiji uspeh su bile samo afere i bombe pod automobilima.

Istakao je Ii to da se voda u vodovodu više ne osveštava, ali su zato izgrađeni nebrojeni kilometri  vodovodne i kanalizacione mreže.

Kravić je ukazao i na uređeno podgrađe Petrovaradinske tvrđave, podsetio na nove saobraćajnice i semafore, ali i da se posvećeno radi na trajnom rešenju koje će omogućiti da konačno prestane smrad na Keju žrtava racije.

- Mnogo toga je urađeno. Nastavićemo komunalni rad. Bićemo još aktivniji, Novi Sad to od nas očekuje I to zaslužuje – poručio je predsednik Gradskog odbora LSV.

(SzILSV, 18.10.2019)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook