Utrostručeno članstvo u Zrenjaninu u 2011. godini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 06. 01. 2012. | Komentara: 0

Utrostručeno članstvo u Zrenjaninu u 2011. godini

ZRENJANIN - Protekla, 2011, godina za Ligu socijaldemokrata Vojvodine bila je veoma uspešna. Utrostručili smo broj članova u Zrenjaninu, što je dokaz da su naš rad i rezultati prepoznati – izjavio je za list Zrenjanin predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Dejan Čapo.

Dejan Capo

On je rekao i da je zajedno sa poljoprivrednicima ukinuta godišnja registracija traktora, da se Liga borila da zarađeni dinar ostane u džepu Zrenjaninaca, i da se zalagala im se vrati ono što im je nepravedno oduzeto tokom devedesetih godina.

- Trudili smo se da popravimo grad u kojem živimo i u kojem gradimo zajedničku budućnost, tako da on bude dostojan svih svojih građanki i građana, asfaltirali smo ulice u naseljenim mestima i u gradu, krpili rupe, renovirali mostove, rekonstruisali vrelovod, gradili sportske i privredne objekte, privlačili investicije - istakao je Dejan Čapo, sumirajući rezultate u 2011. godini.

On je podsetio i da je Zrenjanincima ponuđen i bogat kulturni program u centru grada, te da su velika takmičenja i događaji doveli veliki broj gostiju i turista. Dejan Čapo je rekao da će LSV nastojati da se u 2012. godini iz budžeta grada Zrenjanina porodiljama isplaćuje pun iznos nadoknade i time prestane tretiranje trudnoće kao bolesti, kao i da se nezaposlenim porodiljama finansijski pomogne i time pokaže socijalna odgovornost. Čapo je istakao i da, boreći se za osnovna ljudska prava, ligaši neće tolerisati diskriminaciju, netrpeljivost, mržnju i da će glasno reći „ne" takvim pojavama.

(BILSV, 06.01.2012.)



Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook