Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 26. 01. 2021. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

Zrenjanin, 26. januar 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalnih, pokrajinskih i državnih organa vlasti da najzad pokažu ozbiljnost i prekinu agoniju zvanu „izgradnja fabrike vode u Zrenjaninu“.

LSV

Ni posle osam godina od početka investicije  preduzeća „Gruppo Zilio“ problem neispravne pijaće vode nije rešen, a jasno je da se to neće ni dogoditi.

Jučerašnje obraćanje komisije JKP „Vodovod i kanalizacija“ u kojem je jasno naglašeno da Fabrika vode nije ispunila niti jedan od 34 tehnička uslova propisana javnom nabavkom, kao i današnji odgovor direktora Fabrike vode Bojana Dimkića, ukazuju da je na delu opšta šizofrenija, koja građane Zrenjanina čini žrtvama.

I danas će Zrenjaninci potrošiti najmanje 50.000 evra za kupovinu vode u prodavnicama!

LSV već godinama ukazuje na nestručnost, bahatost i neodgovornost lokalnih vlasti i svih nadležnih za rešavanje problema pijaće vode.

Godinama lažu i muljaju. Iz nedelje u nedelju su obećavali i lagali!

Došlo je krajnje vreme da se utvrdi politička i svaka druga odgovornost onih koji godinama troše novac građana Zrenjanina, a ne rešavaju problem.

Tražimo hitnu reakciju državnih organa i kažnjavanje odgovornih.

Zrenjanin više nema vremena na čeka!

Bojan Kostreš
predsednik Gradskog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin



Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Žolt Sakalaš da sankcioniše neustavno i protivzakonito delovanje Sime Salapure i Nenada Domjeskova

Zbog konstantnog neisticanja zastave AP Vojvodine na zgradi Skupštine grada Zrenjanina i kršenja propisa, odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina ponovo su poslali dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žoltu Sakalašu.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš zabranio ligašima koaliciju sa naprednjacima

Članovi Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, na svojoj devetoj sednici, na predlog predsednika stranke Bojana Kostreša, doneli su odluku o zabrani predizbornih i postizbornih koalicija sa Srpskom naprednom strankom na predstojećim lokalnim izborima.
Saopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook