Vaš: Ohrabrujući podaci o zaustavljanju rasta nezaposlenosti u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 13. 11. 2011. | Komentara: 0

Vaš: Ohrabrujući podaci o zaustavljanju rasta nezaposlenosti u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš ohrabrujućim je ocenio, za ovonedeljni broj lista Zrenjanin, podatak da je u tom mestu zaustavljen rast nezaposlenosti.

Tibor Vaš

- Na ovaj način demantujemo sve loše glasine o našem gradu da se ovde ništa ne događa. Mi, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine, koji smo prihvatili deo obaveza i odgovornosti za budućnost ovog grada i regiona, možemo sa zadovoljstvom konstatovati da smo doprineli stvaranju povoljne političke i privredne klime za ulaganje, da smo i u najtežim trenucima za ovaj grad bili na visini svojih prihvaćenih funkcija- zaključio je Vaš. On je napomenuo da LSV želi da dokaže svima da je Zrenjanin grad koji ima budućnost, u koji vredi ulagati i koji će biti građen po meri i potrebama njegovih građana i građanki.

(BILSV, 13.11.2011.)



Saopštenja | Utorak, 27. 02. 2024. | Komentara: 0

Napad na grb i zastavu Vojvodine napad su na samu autonomiju Vojvodine

Pre 20 godina, odlukom njene Skupštine, Autonomna Pokrajina Vojvodina dobila je svoje simbole. Zastavu i grb.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.

Saopštenja | Petak, 23. 02. 2024. | Komentara: 0

Obustaviti postupak proterivanja Andreja Gnjota i Elene Koposove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI zahteva od vlasti da zaustave proterivanje aktivista Andreja Gnjota iz Belorusije i Elene Koposove iz Ruske Federacije, koji su spas od progona u svojim državama pronašli u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook