Velika pobeda proevropskih snaga

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Petak, 09. 12. 2011. | Komentara: 0

Velika pobeda proevropskih snaga

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da današnja odluka da se odloži dodeljivanje kandidature Srbiji za mart 2012. godine predstavlja veliku pobedu proevropskih snaga u državi.

Nenad Čanak

- U martu će biti označen definitivni krah antievropskih snaga u Srbiji, koje su jedino uspele da uspore ali ne i da zaustave put Srbije ka EU - rekao je Čanak agenciji Beta. On je optužio Demokratsku stranku Srbije i Srpsku naprednu stranku da su direktni eksponenti ruske spoljne politike. Čanak je ocenio da je EU to prozrela i podržala proevropsku politiku.
- Jedino što su DSS, SNS i njima slične antidržavne grupacije uspele jeste da uspore put Srbije ka Evropi, ali ne i da ga zaustave - kazao je Čanak. On je za predsednika SNS-a Tomislava Nikolića rekao da je u poslednjim mesecima pokazao da "ima veliko iskustvo u radu sa rovokopačem" i da je to iskustvo imalo i svoju političku primenu u radu na barikadama na severu Kosova.

(BILSV, 09.12.2011.)Izjave | Utorak, 27. 10. 2020. | Komentara: 0

Marton: U novoj vladi trebalo je sedam ministara da bude iz Vojvodine

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je danas da je trebalo da minimum sedam ministara u novoj Vladi Srbije bude iz Vojvodine – tri iz Srema, tri iz Banata i jedan iz Bačke.
Izjave | Ponedeljak, 26. 10. 2020. | Komentara: 0

Ministarstva sile ne smeju da služe za lečenje kompleksa

Sastav ove vlade pokazuje da je Alekandar Vučić izuzetno opasan protivnik svakome ko pokušava da neke svoje ideje plasira iz jednostavnog razloga što, ako misliš da ga pobediš sa više nacionalizma to ne može, ako misliš da ga pobediš na populizam - ne može, a s druge strane on je napravio jednu inkluzivnu verijantu vlade
Odbori LSV | Petak, 23. 10. 2020. | Komentara: 0

Nema boljeg i značajnijeg imena za novi most od - Most 23. oktobra!

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita svim građanima i građankama 76. godišnjicu od oslobođenja Novog Sada od fašizma u Drugom svetskom ratu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook