Velika pobeda proevropskih snaga

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Petak, 09. 12. 2011. | Komentara: 0

Velika pobeda proevropskih snaga

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da današnja odluka da se odloži dodeljivanje kandidature Srbiji za mart 2012. godine predstavlja veliku pobedu proevropskih snaga u državi.

Nenad Čanak

- U martu će biti označen definitivni krah antievropskih snaga u Srbiji, koje su jedino uspele da uspore ali ne i da zaustave put Srbije ka EU - rekao je Čanak agenciji Beta. On je optužio Demokratsku stranku Srbije i Srpsku naprednu stranku da su direktni eksponenti ruske spoljne politike. Čanak je ocenio da je EU to prozrela i podržala proevropsku politiku.
- Jedino što su DSS, SNS i njima slične antidržavne grupacije uspele jeste da uspore put Srbije ka Evropi, ali ne i da ga zaustave - kazao je Čanak. On je za predsednika SNS-a Tomislava Nikolića rekao da je u poslednjim mesecima pokazao da "ima veliko iskustvo u radu sa rovokopačem" i da je to iskustvo imalo i svoju političku primenu u radu na barikadama na severu Kosova.

(BILSV, 09.12.2011.)Saopštenja | Petak, 05. 03. 2021. | Komentara: 0

Srbiju organizovati u pet izbornih jedinica

Liga socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanski front predstavili su danas predlog novog izbornog zakona Republike Srbije koji podrazumeva novu izbornu organizaciju države u pet izbornih jedinica.
Izjave | Četvrtak, 04. 03. 2021. | Komentara: 0

Kolar: Nema ničega spornog da nova kovid bolnica postane gradska

Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i šef odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar potvrdio je da je bilo „osnovnih početnih razgovora“ o izgradnji nove bolnice u Novom Sadu. On je istakao da je, u svetlu pandemije, dobro za Novi Sad da to najpre bude kovid, a kasnije kao gradska bolnica. 
Izjave | Utorak, 02. 03. 2021. | Komentara: 0

U radu Kriznog štaba ne sme da bude politike

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da mu najave novog policijskog časa ne deluju toliko zastrašujuće, koliko je zastrašujuće to koliko se ne shvata ozbiljnost situacije izazvane pandemijom koronavirusa.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook