Vladajuća koalicija u Zrenjaninu bez većine?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 29. 09. 2012. | Komentara: 0

Vladajuća koalicija u Zrenjaninu bez većine?

ZRENJANIN – Treća sednica Skupštine Grada Zrenjanina, koja je bila zakazana za petak, zbog nedostatka kvoruma odložena je za 5. oktobar, a odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskom parlamentu Aleksandar Marton, ocenio je za list Danas da očigledno nešto ne štima u vladajućoj koaliciji.

LSV

– Sednica se mogla odložiti u petak ako nema 34 odbornika, a ne na ovakav način, i pre nego što je trebalo da počne. To govori da nešto nije dobro u vladajućoj koaliciji. Očito je da se manji partneri u vlasti nikako ne zadovoljavaju onim što dobijaju – rekao je Marton. On je ranije ove nedelje najavio bojkot sednice od strane Liginih odbornika, zbog toga što Upravni sud još nije reagovao na žalbu LSV koja se odnosi na nezakonite potupke na takozvanoj konstitutivnoj sednici, koja je održana 6. jula.

(BILSV, 29.09.2012.)



Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook