Vojvođanski front izlazi na izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 01. 03. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front izlazi na izbore

Novi Sad, 01. mart 2020 - Na današnjem sastanku su se okupili predstavnici svih potpisnika Memoranduma o budućnosti Vojvodine i doneta je jednoglasna odluka da se sve potpisnice udružuju u predizbornu koaliciju Vojvođanski front. Vojvođanski front izlazi na predstojeće lokalne, pokrajinske i parlamentarne izbore.

LSV

Za koordinatora Vojvođanskog fronta izabran je Bojan Kostreš, koji je nakon sastanka izjavio da je jako je važno da Srbija ima alternativu: građansku, demokratsku, modernisitičku, proevropsku i decentralističku alternativu nacionalističkom režimu Aleksandra Vučića i nacionalističkoj, centralističkoj i rusofilskoj samoproglašenoj bojkotaškoj opoziciji okupljenoj oko Saveza za Srbiju.

- Mi mislimo da je jedini pravi i mogući način suprotstavljanja aktuelnom režimu Aleksandra Vučića izlazak na izbore. Naš cilj je pokušaj da se formira jedinstvena lista sa svim organizacijama u Beogradu i centralnoj Srbiji koji se zalažu za iste vrednosti kao i mi, a koje mogu da doprinesu zajedničkom rezultatu, istakao je Kostreš.

Koordinator Vojvođanskog fronta
 Bojan Kostreš





Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook