Za bolji i kvalitetniji život u Zrenjaninu

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Za bolji i kvalitetniji život u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Današnji Dnevnik piše da će na narednim izborima u Zrenjaninu svog kandidata za gradonačelnika imati i Liga socijaldemokrata Vojvodine i Demokrataska stranka i prenosi izjavu kandidata LSV - zamenika predsednika stranke Bojana Kostreša, da se nada da će dobiti podršku Gradske organizacije LSV Zrenjanin jer ona o tome odlučuje.

Bojan Kostres

– Ako dobijem podršku, spreman sam da se vratim u Zrenjanin i građanima ponudim ono što mogu, da bi se u ovom gradu živelo još bolje i kvalitetnije nego do sada. Naravno, Liga je u koaliciji s DS-om, i ne planira da tu išta kvari. Ako budemo imali bolji program i više glasova, dobićemo gradonačelničko mesto, i očekujemo da će nas DS u tome podržati, a isto važi i u obrnutom slučaju – poručio je Kostreš. Na pitanje da li to znači da LSV ima rezerve prema sadašnjem gradonačelniku Mileti Mihajlovu, Kostreš je odgovorio da Liga smatra da je dovoljno jaka i sposobna da preuzme upravljanje gradom Zrenjaninom, ali da to ne znači da Mihajlov u ovom trenutku nije dovoljno dobar.

– Jer, da je suprotno, ne bismo ga ni podržavali. Mi kao stranka svakako imamo pravo da predložimo svog kandidata na predstojećim izborima – naglasio je Kostreš.

(BILSV, 17.12.2011.)Izjave | Sreda, 21. 04. 2021. | Komentara: 0

Ljudska prava na prvom mestu

Državna sekretarka u Ministarstvu za Ijudska i manjinska prava i funkcionerka Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga izjavila je da je Zakon o istopolnim zajednicama samo objašnjavanje očiglednog za Ijude koji žive u takvim zajednicama. 
Izjave | Sreda, 21. 04. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Zakon o legalizaciji kanabisa u medicinske svrhe što pre usvojiti

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak podržao je skup koji je juče održao Socijalni kanabis klub, kojim je Srbija pozvana da usvoji zakon o legalizaciji kanabisa u medicinske svrhe. 
Odbori LSV | Utorak, 20. 04. 2021. | Komentara: 0

Novi Sad je pokazao da nema mesta fašizmu i fašistima!

Novi Sad je juče još jednom jasno poručio da fašizmu i fašistima nema mesta na njegovim ulicama.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook