Za bolji i kvalitetniji život u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Za bolji i kvalitetniji život u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Današnji Dnevnik piše da će na narednim izborima u Zrenjaninu svog kandidata za gradonačelnika imati i Liga socijaldemokrata Vojvodine i Demokrataska stranka i prenosi izjavu kandidata LSV - zamenika predsednika stranke Bojana Kostreša, da se nada da će dobiti podršku Gradske organizacije LSV Zrenjanin jer ona o tome odlučuje.

Bojan Kostres

– Ako dobijem podršku, spreman sam da se vratim u Zrenjanin i građanima ponudim ono što mogu, da bi se u ovom gradu živelo još bolje i kvalitetnije nego do sada. Naravno, Liga je u koaliciji s DS-om, i ne planira da tu išta kvari. Ako budemo imali bolji program i više glasova, dobićemo gradonačelničko mesto, i očekujemo da će nas DS u tome podržati, a isto važi i u obrnutom slučaju – poručio je Kostreš. Na pitanje da li to znači da LSV ima rezerve prema sadašnjem gradonačelniku Mileti Mihajlovu, Kostreš je odgovorio da Liga smatra da je dovoljno jaka i sposobna da preuzme upravljanje gradom Zrenjaninom, ali da to ne znači da Mihajlov u ovom trenutku nije dovoljno dobar.

– Jer, da je suprotno, ne bismo ga ni podržavali. Mi kao stranka svakako imamo pravo da predložimo svog kandidata na predstojećim izborima – naglasio je Kostreš.

(BILSV, 17.12.2011.)



Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook