Zabranjen ulaz za Vojvođanski front

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Četvrtak, 27. 06. 2019. | Komentara: 0

Zabranjen ulaz za Vojvođanski front

Novi Sad, 27. jun 2019 - Vojvođanskom frontu danas je zabranjen ulaz, pa je umesto unutra, tribina "Vreme je za Vojvodinu" u Dolovu, održana ispred Vatrogasnog doma.

LSV

Jasno je da je rezultat na izborima za Mesnu zajednicu Novi Bečej, gde je Vojvođanski frontont doživeo prvo veliko priznanje birača koji su glasali za njega preko 20% , a u isto vreme Srpska napredna stranka doživela vidljiv pad, bio dovoljan motiv da se nastavi loš običaj vlasti da šikanira političke protivnike.

Opštinska vlast u Pančevu koju čini Srpska napredna stranka, je direktnim pretnjama zaplašila zaposlene u Vatrogasnom domu, pa oni iz straha nisu želeli da otvore vrata i puste okupljene građane, koji su došli kako bi razgovarali sa gostima o problemima u selu, Vojvodini i državi Srbiji.

Pančevački SNS je zastrašivanjem samo potvrdio da Vojvođanski front predstavlja snagu u usponu. Pravo na okupljanje je ustavno pravo, a ovakvo ponašanje vlasti je nedopustivo i protivzakonito!
Šampioni u zameni teza predstavnici SNSa preko pokrajinskog premijera Mirovića pričaju o najnižim stopama nezaposlenosti, kada je jasno da je ogroman broj radno sposobnog stanovništva napustio zemlju u potrazi za pristojnim uslovima života, a uslovi u kojima se kod nas radi su daleko od pristojnih, civilizovanih.

Umesto infrastrukturnih objekata: kanalizacije, vodovodne i putne mreže oni se pripremaju da grade stadione, dok mnoga naseljena mesta i po nekoliko puta bivaju poplavljena.

Sa takvom politikom vladajuća stranka gubi podršku, a predstavnici Vojvođanskog fronta osvajaju sve više simpatija predstavljajući svoj način rešavanja problema u Vojvodini.

To se ne može sprečiti zabranom ulaska u mesta gde su zakazana okupljanja Vojvođanskog fronta, nego saradnjom sa građanima i radom u njihovom interesu. Pozivamo vladajuću koaliciju da od Vojvođanskog fronta uči kako se razgovara  i sarađuje sa građanima, a ne kako se nešto zabranjuje i vrši pritisak.

Sekretarijat za informisanje
Liga socijaldemokrata Vojvodine
Saopštenja | Subota, 12. 09. 2020. | Komentara: 0

LSV čestita Nacionalni dan Katalonije

Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita Nacionalni dan građanima Katalonije, te članstvu i rukovodstvu najsnažnije partije ove regije Republikanskoj levici Katalonije (ERC).
Odbori LSV | Sreda, 02. 09. 2020. | Komentara: 0

Marton: U Skupštini grada ne ćutati o problemima građana

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da će se zalagati da se u gradskom parlamentu ne ćuti o problemima koji muče građane. 
Izjave | Ponedeljak, 31. 08. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš kaže za Politiku da se pravi velika logička greška u situaciji u kojoj se stvari postavljaju tako što se kaže: imate Vučića, koji je na vlasti, i imate ljude koji su opozicija, a oni koji nisu ni za vlast, ni za deo opozicije, ne postoje ili su dupli izdajnici.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook