Zakon o javnoj svojini će biti usvojen kompromisom

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Nedelja, 18. 09. 2011. | Komentara: 0

Zakon o javnoj svojini će biti usvojen kompromisom

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Radio Novi Sad da će zakon o javnoj svojini biti usvojen kompromisom.
- Prema mojim dosadašnjim iskustvima zakon će biti kompromis svih stranaka.


Aleksandra Jerkov

Kada govorim o stranama mislim o političkim strankama koje se zalažu za višu autonomiju u odnosu na političke stranke koje nemaju u svom programu autonomiju kao prvenstveni cilj. Sa druge strane mislim da će se postići kompromis između republičke i pokrajinske administracije " naveo je Kostreš. Povodom izjave predsednika Srbije Borisa Tadića da neće potpisati nijedno protivustavno rešenje na štetu integriteta i celovitosti države Srbije, Kostreš je rekao:

- Mi smatramo da sve ono što su Vojvođani gradili mora da pripadne Vojvođanima zato što je to ako ništa drugo pravedno sa jedne strane, a sa druge strane mi smo svesni da postoje velika ograničenja postojećeg Ustava i da će se on morati poštovati " rekao je Kostreš.

(BILSV, 15.09.2011.)
Izjave | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Vojvodina neodvojivi deo Srbije

Vojvodina je integralni deo Srbije i ne može opstati kao nezavisna država, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

Srbijagas neopravdano troši novac na automobile dok im država prašta dugove

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je potpuno neopravdano da JP „Srbijagas“ u ovom momentu potroši više od 600.000 evra za nabavku automobila, naročito ako se zna da im je država nedavno oprostila preko milijardu evra duga. 
Saopštenja | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Sačuvaćemo budućnost i zdravlje građana

Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Smederevu 
da je doba vest za Srbiju što ljudi sa liste UDS znaju kako da reše probleme građana, i sačuvaju njihovu budućnost i zdravlje.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook