Zakon o javnoj svojini će biti usvojen kompromisom

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Nedelja, 18. 09. 2011. | Komentara: 0

Zakon o javnoj svojini će biti usvojen kompromisom

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Radio Novi Sad da će zakon o javnoj svojini biti usvojen kompromisom.
- Prema mojim dosadašnjim iskustvima zakon će biti kompromis svih stranaka.


Aleksandra Jerkov

Kada govorim o stranama mislim o političkim strankama koje se zalažu za višu autonomiju u odnosu na političke stranke koje nemaju u svom programu autonomiju kao prvenstveni cilj. Sa druge strane mislim da će se postići kompromis između republičke i pokrajinske administracije " naveo je Kostreš. Povodom izjave predsednika Srbije Borisa Tadića da neće potpisati nijedno protivustavno rešenje na štetu integriteta i celovitosti države Srbije, Kostreš je rekao:

- Mi smatramo da sve ono što su Vojvođani gradili mora da pripadne Vojvođanima zato što je to ako ništa drugo pravedno sa jedne strane, a sa druge strane mi smo svesni da postoje velika ograničenja postojećeg Ustava i da će se on morati poštovati " rekao je Kostreš.

(BILSV, 15.09.2011.)
Saopštenja | Subota, 12. 09. 2020. | Komentara: 0

LSV čestita Nacionalni dan Katalonije

Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita Nacionalni dan građanima Katalonije, te članstvu i rukovodstvu najsnažnije partije ove regije Republikanskoj levici Katalonije (ERC).
Odbori LSV | Sreda, 02. 09. 2020. | Komentara: 0

Marton: U Skupštini grada ne ćutati o problemima građana

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da će se zalagati da se u gradskom parlamentu ne ćuti o problemima koji muče građane. 
Izjave | Ponedeljak, 31. 08. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš kaže za Politiku da se pravi velika logička greška u situaciji u kojoj se stvari postavljaju tako što se kaže: imate Vučića, koji je na vlasti, i imate ljude koji su opozicija, a oni koji nisu ni za vlast, ni za deo opozicije, ne postoje ili su dupli izdajnici.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook