Zastara postupka protiv Bokana je sramota pravosuđa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 25. 10. 2018. | Komentara: 0

Zastara postupka protiv Bokana je sramota pravosuđa

Novi Sad, 25. oktobar 2018 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad upozorava na to da vest o zastari postupka protiv Tomislava Bokana zbog kupovine glasova ima razoran efekat, uprkos činjenici da je u javnosti prošla gotovo nezapaženo.

Kupovina glasova u Novom Sadu je nanela veliki udarac demokratiji i demokratskim procesima ne samo našem gradu, nego i šire.

LSV

Zastara krivičnog postupka za kupovinu glasova je sramota pravosuđa čije ćemo posledice dugo osećati.

Sada treba očekivati da svi oni kojima padne na pamet da na izborima kupuju glasove računaju sa time da će moći na isti način da izbegavaju, otežu i obesmisle čitav proces do zastare krivičnog gonjenja, čak i ako neki od njihovih saučesnika budu priznali da su u tome učestvovali.

Liga socijaldemokrata Vojvodine će biti tu da se i njima suprotstavi jednako dosledno kao što smo se dosledno borili protiv kupovine glasova i svega što su radili Tomislav Bokan i njemu slični. 

Ostaje samo da tako počne da radi i pravosuđe.

Predsednik Gradskog odbora LSV 
Novi Sad
Aleksandar Kravić



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook