Zašto je SNS nervozan?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

Zašto je SNS nervozan?

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za list Danas da „nije rekla da Nikolić nije završio fakultet“, već da je samo postavila pitanje gde je diplomirao i pod kojim uslovima. Prema njenim rečima, ovakva reakcija SNS i pretnja tužbom pokazuje da „kriju nešto o obrazovanju Nikolića“.

Bojan Kostres

- Razlog što sam postavila pitanje je izjava Nikolića iz 2006. kada je rekao da studira na Pravnom fakultetu i da treba da diplomira za godinu dana, a sada navodi da je 2007. završio drugi fakultet. Nejasno je i opet ću postaviti isto pitanje, pa ako je to osnov za tužbu neka me tuže - navodi Jerkov. Zamenik predsednika LSV

Bojan Kostreš kaže za Danas da je „važno znati kakvo obrazovanje ima kandidat za predsednika Republike, gde je to obrazovanje sticao i na koji način.
- Ne vidimo razlog za tolikom nervozom SNS-a, osim ako ne žele nešto da sakriju - napominje Kostreš.

(BILSV, 27.04.2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook