Zašto je SNS nervozan?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

Zašto je SNS nervozan?

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za list Danas da „nije rekla da Nikolić nije završio fakultet“, već da je samo postavila pitanje gde je diplomirao i pod kojim uslovima. Prema njenim rečima, ovakva reakcija SNS i pretnja tužbom pokazuje da „kriju nešto o obrazovanju Nikolića“.

Bojan Kostres

- Razlog što sam postavila pitanje je izjava Nikolića iz 2006. kada je rekao da studira na Pravnom fakultetu i da treba da diplomira za godinu dana, a sada navodi da je 2007. završio drugi fakultet. Nejasno je i opet ću postaviti isto pitanje, pa ako je to osnov za tužbu neka me tuže - navodi Jerkov. Zamenik predsednika LSV

Bojan Kostreš kaže za Danas da je „važno znati kakvo obrazovanje ima kandidat za predsednika Republike, gde je to obrazovanje sticao i na koji način.
- Ne vidimo razlog za tolikom nervozom SNS-a, osim ako ne žele nešto da sakriju - napominje Kostreš.

(BILSV, 27.04.2012.)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook