Zašto se pere samo zastava Vojvodine?

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Subota, 19. 01. 2013. | Komentara: 0

Zašto se pere samo zastava Vojvodine?

NOVI SAD - Predsednik Gradske organizacije LSV Zrenjanin Dejan Čapo izjavio je za RTV da veruje da će vojvođanske zastave, koje su skinute sa javnih preduzeća, institucija i Gradske kuće, biti vraćene, jer su one simbol zajedinčkog života ljudi u Zrenjaninu i celoj Vojvodini, bez obzira na nacionalnu, versku i bilo koju drugu pripadnost.

LSV

- Mislimo da je ovo još jedno grubo kršenje Ustava ove nove vlasti i mislimo da način, na koji su krenuli još 6. jula menjajući vlast u Zrenjaninu, pokazuje i ovim činom da ne ide na dobro. Da li je moguće da se baš u svim javnim preduzećima, ustanovama, gradskoj upravi u isto vreme peru zastave i zašto se pere samo zastava Vojvodine? I podsetiću da sam pre samo mesec ipo dana na sednici skupštine grada pitao predsednika Skupštine grada zašto u sali gde se održavaju sednice skupštine ne nalazi zastava Vojvodine. Nisam dobio odgovor. Verovatno se i ta zastava pere već mesec ipo dana - istakao je Dejan Čapo.

(BILSV, 19.01.2013)Odbori LSV | Utorak, 26. 01. 2021. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalnih, pokrajinskih i državnih organa vlasti da najzad pokažu ozbiljnost i prekinu agoniju zvanu „izgradnja fabrike vode u Zrenjaninu“.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Đukanoviću

Predsednik Lige socijaldmokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas telegram čestitke Milu Đukanoviću koji je juče kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore ponovo izabran za predsednika te stranke.

Iz medija | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Ministarstvo za izbore je koještarija

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da Sjedinjene Američke Države neće promeniti svoj odnos prema Srbiji. Istakao je i da je američko društvo podeljeno već 160 godina, a da je očekivano da rasizam buja pošto predsednik države (sada već bivši, Donald Tramp) organizuje rasističke skupove.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook