Zato su investitori nesigurni

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 10. 03. 2012. | Komentara: 0

Zato su investitori nesigurni

NOVI SAD - Republika Srbija je i prošle godine AP Vojvodni ostala dužna, a ni prve ovogodišnje četiri milijarde dinara nisu stigle u pokrajinski Budžet iako je bilo najavljeno da će se to desiti u prvoj nedelji marta, javila je danas televizija B92.

Bojan Kostres

Kako se navodi, pokrajinski Fond za kapitalna ulaganja, između ostalog, zbog toga izvođačima radova duguje oko dve milijarde dinara.
- Investitori, odnosno ljudi koji rade u Vojvodini, sada sebi postavljaju vrlo jasno pitanje da li da se, sledeći put kada Fond za kapitalna ulaganja bilo šta krene da radi, prijavljuju na te konkurse zato što ne znaju da li će taj novac dobiti – kaže za B92 zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.

(BILSV, 10.03.2012.)  



Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook