Žene mogu sve!

 
 
Izbori u LSV
Edukacija LSV | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Žene mogu sve!

NOVI SAD - Poslednjeg vikenda u novembru Centar za edukaciju LSV u saradnji s Nacionalnim demokratskim institutom (NDI) okupio je oko dvadeset kandidatkinja za odbornička mesta u Vojvodini koje su predložene da prođu dodatnu obuku koja bi pomogla u daljem angažmanu. 

Edukacija

Seminar je nastavak junskog druženja trenerica Centra za edukaciju i aktivistkinja u lokalnim odborima Lige socijaldemokrata Vojvodine, a ticao se tema koje su se pokazale najvažnijim u ličnoj kampanji i kandidaturi svake od njih za odbornice u lokalnom parlamentu. Prof. dr Marijana Pajvančić je polaznicama ukazala na zakonske okvire rodne ravnopravnosti i pomogla u pisanju ličnih poruka u kampanji, dok je trenerica NDI Mirjana Barbulović s učesnicama razgovarala o pravilima kreiranja političke poruke. Polaznice su takođe simulirale debatu što im je pomoglo da pronađu prave reči za svoje lične kampanje.

(BILSV, 28. 11. 2011.)Saopštenja | Sreda, 25. 11. 2020. | Komentara: 0

LSV: Evropska unija nema alternativu

Ideja da se bojkotuje Evropska unija, koju je juče na svom Tviter nalogu izneo Sergej Trifunović, ne samo da je besmislena, nego i pogrešna i veoma opasna, naročito ako taj poziv dolazi od onih koji predstavljaju građanske aktiviste, te se zalažu za građanske ideje i demokratizaciju Srbije.
Saopštenja | Utorak, 24. 11. 2020. | Komentara: 0

LSV osuđuje divljanje fašista u Novom Sadu

Liga socijaldemokrata Vojvodine najstrože osuđuje noćašnji fašistički incident prilikom kojeg su nepoznati počinioci ispisali grafite fašističke i nacionalističke sadržine na zgradi u Novom Sadu u kojoj živi poznati novosadski novinar Dinko Gruhonjić.

Saopštenja | Subota, 21. 11. 2020. | Komentara: 0

Patrijarha Irineja ispratiti uz puno poštovanje mera Kriznog štaba

Liga socijaldemokrata Vojvodine razume tugu vernika Srpske pravoslavne crkve zbog smrti patrijarha Irineja.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook