Zrenjaninci podržali održavanje Dana piva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 08. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninci podržali održavanje Dana piva

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je ovog vikenda akciju „Dani piva – DA“ tokom koje je prikupljano nekoliko stotina potpisa podrške Zrenjaninki i Zrenjaninaca da se manifestacija „Dani piva“ i dalje organizuje.

LSV

Naime, ova manifestacija se godinama unazad organizovala u isto vreme, a ove godine ne održava se krajem avgusta i početkom septembra, čak se i njena organizacija dovodi u pitanje.

- Prethodnih 26 godina u Zrenjaninu su poslednjeg vikenda avgusta bili održavani  „Dani piva“ i mi, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine, smo očekivali da će tako biti i ove godine. Međutim, takozvana nova vlast, na čelu sa SNS i SPS, u otimačini za funkcije i fotelje, je zaboravila na 27. manifestaciju „Dana piva“ – istakao je Dragan Nedeljkov, predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin.

Tokom akcije deljeni su hladno pivo i sokovi, a ugođaj su upotpunili tamburaši. Zrenjaninci su pozitivno reagovali, prikupljeno je nekoliko stotina potpisa podrške, što pokazuje želju građanki i građana Zrenjanina za održavanjem jedne od najstarijih manifestacija grada Zrenjanina, ali i veliku podršku radu Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Podsećamo, aktuelna većina je nedavno iznela neistinu da se „Dani piva“ nisu organizovali zbog opstrukcije rada Upravnog odbora Turističkog centra grada Zrenjanina, pokušavajući na taj način da izbegne sopstvenu odgovornost za to. Nosilac najvažnijeg dela organizacije je upravo gradonačelnik Zrenjanina sa svojim timom, odnosno organizacionim odborom manifestacije.

Članica UO Turističkog centra grada Zrenjanina Dragana Mihaljević je u izjavi za medije objasnila da o „Danima piva“ nije mnogo odlučivao Upravni odbor, već organizacioni odbor manifestacije, koji je birao gradonačelnik. Ona je napomenula da se članice i članovi UO nisu mnogo pitali i da čak nisu usvajali ni izveštaj sa manifestacije, te da zbog svega toga ne stoji ocena da zbog Upravnog odbora kasne pripreme.

(BILSV, 26.08.2012)



Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook