Zrenjaninska vlast sprovodi politiku "hleba i igara"

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 28. 11. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast sprovodi politiku "hleba i igara"

Zrenjanin, 28. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine oštro kritikuje predstavnike zrenjaninske vlasti zbog neracionalnog i neodgovornog trošenja novca Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Naime, povodom Praznika grada Kulturni centar za održavanje koncerta Zrenjaninske filharmonije je izdvojio 1.700.000 dinara, a gradska uprava je za zakup bine izdvojila još 2.736.000 dinara. Za novogodišnju rasvetu je izdvojeno 4.303.686 dinara.

LSV

Ništa to ne bi bilo problematično da u isto vreme Zrenjanin nema novaca za stvarne potrebe građana. Najnoviji primer dolazi iz Mihajlova, gde deca u osnovnoj školi nemaju grejanje jer je kotao pokvaren.

Podsećamo da je prosek plata u našem gradu ispod republičkog, dok je potrošačka korpa među najvišim u zemlji. Zrenjaninci jedva sastavljaju kraj s krajem, zrenjaninska privreda je u veoma lošem stanju, broj nezaposlenih je veliki i u konstantnom porastu, investitori ne dolaze u naš grad, a infrastruktura našeg grada propada. Za to vreme neodgovorna i bahata zrenjaninska vlast sprovodi politiku „hleba i igara“.

Zrenjanin je grad svih građana koji u njemu žive, a novac koji gradski čelnici troše je novac građana. Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva gradske čelnike da počnu da upravljaju gradom u skladu sa potrebama građana i domaćinski.

Odbornička grupa
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook