Zrenjaninska vlast zaboravila da u decembru pada sneg

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 15. 12. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast zaboravila da u decembru pada sneg

Zrenjanin, 15. decembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita lokalne vlasti u Zrenjaninu zašto nisu spremno ušle ni u ovu zimu? Do subote u podne u Zrenjaninu je palo preko 40 centimetara snega, ulice su pod snegom, saobraćaj u perifernim gradskim naseljima i selima je gotovo onemogućen. Građani pojedinih sela javili su da od početka padavina čišćenja snega nije bilo.

LSV

Postavljamo pitanje zašto su za namenu borbe protiv snežnih padavina obezbeđeno svega 4 kamiona i 2 grejdera? Očito su gradske vlasti očekivale samo 4 ili 5 cm snega, a "izneneđene" su sa znatno većom količinom snega. Sa obezbeđenim mašinama nije moguće kvalitetno očistiti ni Gradnulicu od stadiona do crkve.

Možda gradske vlasti namerno nisu obezbedile dovoljno mehanizacije, pa pokušavaju da izbegnu procedure  nabavki koje se ne primenjuju u slučaju proglašavanja vanredne situacije?

Ova gradska vlast puno puta je do sada pokazala nesposobnost.

Nedostatak procene realnih potreba grada u odbrani od snega, samo je još jedna potvrda nekompetentnosti i nestručnosti.

Radite svoj posao i očistite sneg!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin



Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook