Zrenjaninske naprednjačke čarolije: Kargo aerodrom Ečka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 10. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninske naprednjačke čarolije: Kargo aerodrom Ečka

ZRENJANIN – Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo ponovo je podsetio na neispunjena obećanja i demagoške izjave zrenjaninskih naprednjaka. 

LSV

- Nakon što su nas ostavili bez odgovora na pitanja o fabrici vode, kafileriji, akva parku, autodromu i formuli 1, golf centru, bob stazi, ponovo pitamo zrenjaninske SNS-ovce šta se dešava sa najavljenim pretvaranjem sportskog aerodroma „Ečka“ u međunarodni kargo aerodrom – naveo je Čapo u saopštenju.

Naime, pre više od četiri godine funkcioneri zrenjaninske vlasti najavili su da je kineska elektroenergetska korporacija potpisala sa Zrenjaninom memorandum o saradnji u razvoju energije, infrastrukture i projekata zaštite životne svojine, a da Kinezi žele da pretvore aerodrom „Ečka“ u međunarodni kargo aerodrom. 

- Da stvar bude gora nismo zaboravili ni najave iz 2013. godine o nekakvim ruskim biznismenima zainteresovanim za ulaganje u regionalni kargo centar na aerodromu „Ečka“, pa je sve ličilo na takmičenje zaslužnih naprednjaka u tome ko će smisliti bolju priču na zadatu temu. Sve bi bilo u redu kada predstavnici vlasti ne bi planirali da troše novac građana na svoje besmislice, dok zahvaljujući nemaru i neodgovornosti gradskih čelnika Zrenjanin ne pruža ni uslove za zadovoljavanje elementarnih ljudskih potreba kao što su zdrava pijaća voda i kvalitetan i čist vazduh – istakao je on.

Čapo naglašava da zrenjaninska vlast ne ispunjava obećanja koja je dala građanima, već na svakom koraku pokazuje nestručnost i nesposobnost, ali i bahato ponašanje prema novinarima i svim ostalim sugrađanima.

- Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina nastaviće dosadašnju praksu da na svakoj sednici postavlja pitanja i traži odgovore za mnoštvo nerealizovanih obećanja gradskih čelnika. Nećemo ćutati dok vlast ugrožava interes građana – naglasio je Čapo.

(BILSV, 24.10.2018)



Saopštenja | Utorak, 27. 02. 2024. | Komentara: 0

Napad na grb i zastavu Vojvodine napad su na samu autonomiju Vojvodine

Pre 20 godina, odlukom njene Skupštine, Autonomna Pokrajina Vojvodina dobila je svoje simbole. Zastavu i grb.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.

Saopštenja | Petak, 23. 02. 2024. | Komentara: 0

Obustaviti postupak proterivanja Andreja Gnjota i Elene Koposove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI zahteva od vlasti da zaustave proterivanje aktivista Andreja Gnjota iz Belorusije i Elene Koposove iz Ruske Federacije, koji su spas od progona u svojim državama pronašli u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook