Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, izjavio je da pozivanje građanki i građana da se izjasne kao Vojvođanke, odnosno Vojvođani nije kampanja LSV, ali je dodao da svako ima pravo da se izjasni onako kako se oseća.

Branislav Bogaroški

- Neki pozivaju pripadnike mađarske nacionalne zajednice da se izjasne kao Mađari, hrvatske, crnogorske i tako dalje, a neko poziva ljude koji se osećaju kao Vojvođani da se izjasne kao Vojvođani. Ako se neko oseća Srbinom, treba da kaže da je Srbin, ako se neko oseća Vojvođaninom, treba da kaže da se oseća kao Vojvođanin, a ako se neko ne oseća, da izvinete, nikako, onda ne treba ništa da kaže. To je lična stvar svakog pojedinca - kazao je Bogaroški, a prenosi Radio 021.
(BILSV, 03.10.2011.)



Odbori LSV | Četvrtak, 02. 02. 2012. | Komentara: 0

Liga u Pančevu samostalno na lokalne izbore

PANČEVO – Liga socijaldemokrata Vojvodine na lokalne izbore u Pančevu izlazi sopstevnim snagama prvi put za 22 godine postojanja, izjavila je Marinika Čobanu, predsednica Izvršnog odbora GrO LSV Pančevo, gostujući u emisiji „Intervju“ na televiziji Pančevo.
Izjave | Sreda, 01. 02. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Ko je platio napad na hrvatske navijače?

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak zatražio je danas da se ispita ko je "u evrima platio" da se u Novom Sadu prošle sedmice napadne kolona automobila sa hrvatskim registarskim oznakama.
Događaji | Sreda, 01. 02. 2012. | Komentara: 0

U Skupštini APV održan sastanak Ženske vlade

NOVI SAD – U Skupštini AP Vojvodine sinoć je, pod sloganom „Za nove kontakte“, održan godišnji sastanak Ženske vlade, nestranačkog i neprofitnog udruženje čija je misija promovisanje stručnog potencijala žena u Srbiji, sa ciljem podsticanja njihovog većeg učešća u javnom i poslovnom svetu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook