Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.

LSV

- Tvoje delo, borba i ideje žive i dalje - piše na vencu koji su ligašice i ligaši položili u čast istaknutom piscu, filozofu i kulturnom radniku.

Delegaciju su činili odbornik i potpredsednik Gradskog odbora Aleksandar Jovanović, odbornik Bogdan Kolarski, odbornice Kristina Meneši i Slobodanka Markov, predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Mirko Grujičić, kao i više aktivista i aktivistkinja.

Kao i svih ranijih godina, ligašice i ligaši su i danas ponovili da vizija i upornost Vase Stajića u borbi za bolji položaj Vojvodine nikada ne smeju i neće biti zaboravljeni.



Izjave | Ponedeljak, 10. 09. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Kap koja je prelila čašu

NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Aleksandra Jerkov izjavila je večeras da je pucnjava u kojoj je ranjen jedan osamnaestogodišnjak u neposrednoj blizini Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ zapravo „kap koja je prelila čašu“ kada je u pitanju bezbednost Novosađana i za lošu bezbednosnu situaciju optužila ministra unutrašnjih poslova i premijera Ivicu Dačića.
Događaji | Ponedeljak, 10. 09. 2012. | Komentara: 0

Evropska konferencija o rodnoj ravnopravnosti

NOVI SAD – U periodu od 6. do 8. septembra, na ostrvu Korčula (Hrvatska), održan je seminar sa nazivom „Političke, ekonomske i društvene promene u Jugoistočnoj Evropi - uticaj na rodnu ravnopravnost“, u organizaciji Centralno – istočno evropske ženske mreže.
Događaji | Subota, 08. 09. 2012. | Komentara: 0

Čanak, Kostreš i Jerkov u Americi

NOVI SAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš i portparolka Lige Aleksandra Jerkov, koji se poslednjih nekoliko dana nalaze u Sjedinjenim Američkim Državama, prisustvovali su Nacionalnoj demokratskoj konvenciji održanoj pre nekoliko dana gradu Šarlotu, na kojoj je američki predsednik Barak Obama zvanično prihvatio kandidaturu za novi mandat u Beloj kući.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook