Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Subota, 17. 10. 2015. | Komentara: 0

Intenzivirana saradnja Vojvodine i Baden Virtemberga

ŠTUTGART/NOVISAD – Saradnja Vojvodine i Baden Virtemberga postaje sve intenzivnija, a Dunavski region nudi šansu za obe pokrajine da zajednički kandiduju i realizuju brojne projekte na obostranu korist, zaključak je sa zajedničke sednice Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine Vojvodine i Odbora za Evropu i međunarodne odnose parlamenta nemačke pokrajine Baden Virtemberg, održane u Štutgartu. 
Događaji | Sreda, 14. 10. 2015. | Komentara: 0

Šta je sa novcem radnika i imovinom Kulske štofare

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga upitala je ministra rada i socijalne politike Aleksandra Vulina šta je sa imovinom preduzeća "Kulski štofovi", ko je zakupljuje i koliko plaća za to.
Događaji | Sreda, 14. 10. 2015. | Komentara: 0

Za poljoprivredu novih 72 miliona dinara

NOVI SAD – Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je danas novih 106 ugovora vojvođanskim poljoprivrednicima, u ukupnom iznosu od 72 miliona dinara za plastenike i podizanje protivgradnih mreža.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook