Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Ponedeljak, 13. 07. 2015. | Komentara: 0

Vojvodina nije konsultovana o Zakonu o konverziji

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić upitala je danas ministarku građevine da li je Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine konsultovan prilikom izrade Predloga zakona o konverziji, o kom se danas raspravlja u republičkom parlamentu.
Događaji | Subota, 11. 07. 2015. | Komentara: 0

Četvrt veka LSV: Sve što smo govorili se dokazuje

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine je večeras svečanim koktelom u Zrenjaninu obeležila 25 godina rada i postojanja. Predsednik LSV Nenad Čanak je kazao da je prvih 10 godina potrošeno u borbi protiv nacionalno-socijalističkog režima Slobodana Miloševića. 
Događaji | Četvrtak, 09. 07. 2015. | Komentara: 0

Usvojen izveštaj Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta APV

NOVI SAD – Skupština AP Vojvodine usvojila je danas godišnji Izveštaj o poslovanju Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta AP Vojvodine. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook