Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Sreda, 08. 07. 2015. | Komentara: 0

Novčane nagrade za vojvođanske sportiste

NOVI SAD - Vojvođanski sportisti koji su učestvovali na Evropskim igrama, a koje su se ove godine prvi put održale u Bakuu, vratili su se sa brojnim medaljama, a njihov uspeh, kako u kolektivnim sportovima, tako i individualnim, učinio je sve ponosnim. 
Događaji | Utorak, 07. 07. 2015. | Komentara: 0

Potvrđen sporazum o međuregionalnom združivanju teritorijalnih samouprava na području sliva Tise

NOVI SAD - Pokrajinska skupština usvojila je danas Predlog međuregionalnog sporazuma o međuregionalnom združivanju teritorijalnih samouprava na području sliva Tise sa predlogom zaključaka. 
Događaji | Utorak, 07. 07. 2015. | Komentara: 0

Grad Beograd raspolagao sa 3 puta više novca nego AP Vojvodina

NOVI SAD - Pokrajinski poslanici i poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine će glasati za prihvatanje Izveštaja o izvršenju budžeta za 2014. godinu, ne zato što smo zadovoljni sumom novca kojim je raspolagala pokrajinska administracija, nego zato što u ovom momentu i sa ovim sredstvima nije moglo bolje, kazao je danas poslanik LSV u Skupštini AP Vojvodine Saša Homanov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook