Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Utorak, 01. 12. 2015. | Komentara: 0

Zakon o rudarstvu ukida nadležnosti Vojvodini

BEOGRAD - Narodni poslanik Đorđe Stojšić kazao je danas da su poslanici LSV dali više amandmana na Predlog zakona o rudarstvu koji bi, ukoliko budu usvojeni, u značajno meri popravili zakon. 
Događaji | Petak, 27. 11. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški: Pokrajina stabilni investitor za seoske vodovode

NOVI SAD - Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški izjavio je danas da je taj sekretarijat trenutno jedini stabilni investitor u vodovod i kanalizaciju u seoskim sredinama i da je u 2015. godini postignut dobar rezultat kad je u pitanju njihova izgradnja.
Događaji | Sreda, 25. 11. 2015. | Komentara: 0

Tepić: Moramo učiniti sve kako bi sprečili i prevenirali nasilje među mladima

NOVI SAD - U Pokrajinskoj Vladi danas je upriličeno svečano potpisivanje ugovora o realizaciji projekata koji su odobreni na Konkursu za prevenciju nasilja i diskriminacije koji Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu raspisuje već treći put.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook