Dejan Čapo položio poslaničku zakletvu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 10. 05. 2014. | Komentara: 0

Dejan Čapo položio poslaničku zakletvu

BEOGRAD - Sekretar Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Dejan Čapo, položio je danas u Narodnoj skupštini Republike Srbije zakletvu, čime je započeo mandat narodnog poslanika.

LSV

Čapo je dugogodišnji istaknuti funkcioner LSV koji je, između ostalog, bio i poslanik u Skupštini AP Vojvodine. Ovim činom je poslanička grupa LSV u Skupštini Srbije kompletirana. Podsetimo, na  parlamenrtarnim izborima 16. marta LSV je osvojila ukupno šest mandata, što je za jedan više nego u prethodnom sazivu.

(BILSV, 10. 05. 2014)



Događaji | Petak, 15. 11. 2013. | Komentara: 0

LSV za promenu svih izbornih zakona

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine pokreće inicijativu za promenu izbornih zakona na svim nivoima jer aktuelno izborno zakonodavstvo ne odlikava na najbolji i najpravedniji način političke odnose u našem društvu, bilo da je reč o lokalnom, pokrajinskom ili republičkom nivou, a istovremeno se zalaže i za direktan izbor gradonačelnika, istakao je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Događaji | Ponedeljak, 04. 11. 2013. | Komentara: 0

Andrić: Smišljeno se razbijaju sedišta sudova u Vojvodini

NOVI SAD - Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Dragan Andrić rekao je danas da poslanici LSV neće podržati set pravosudnih zakona u predloženom obliku, jer su loši i ima prostora za izmenu, zbog čega su poslanici Lige i podneli nekoliko amandmana.
Događaji | Sreda, 30. 10. 2013. | Komentara: 0

Vojvodina bila pionir u definisanju sistemskih rešenja u sportu

NOVI SAD – Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta večeras je obeležio 60 godina rada i uspešnog trajanja. Čestitajući jubilej, pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić je naglasila da je AP Vojvodina bila pionir u definisanju mnogih sistemskih rešenja u oblasti sporta, počev od osnivanja Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, preko izrade prvih strategija razvoja, prvih kategorizacija, sistemskih kriterijuma za finansiranje sportskih saveza, pa do nagrađivanja sportista i njihovih trenera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook