Dragan Zlokolica predsednik SO Žabalj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 08. 06. 2012. | Komentara: 0

Dragan Zlokolica predsednik SO Žabalj

ŽABALJ – Na današnjoj, konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Žabalj dr Dragan Zlokolica iz Lige socijaldemokrata Vojvodine izabran je za predsednika SO Žabalj.

LSV

Takođe, četiri člana novog Opštinskog veća Žablja biće iz Lige socijaldemokrata Vojvodine i to: Jovica Panić zadužen za finansije, Predrag Nađalin za komunalne delatnosti, Stevan Slavnić za kulturu i Radivoj Blitvin za turizam. Koaliciju u Žablju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine sa pet odbornika, Demokratska stranka sa sedam i SPS-PUPS-JS sa pet odbornika, od ukupno 31 odbornika.

(BILSV, 08. 06. 2012.)



Saopštenja | Utorak, 28. 03. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Napadi na advokata Čedomira Stojkovića su šovinizam koji cela država mora da osudi

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od države da zaštiti advokata i aktivistu Čedomira Stojkovića od šovinističke rulje, a da vlasti prestanu sa koketiranjem sa osuđenim ratnim zločincima i režimom Vladimira Putina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Da li je pokrajinski sekretar Sakalaš naložio isticanje zastave AP Vojvodine u Zrenjaninu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine Žoltu Sakalaša da li su nadležni organi u sekretarijatu koji vodi utvrdili zašto na zgradi Skupštine grada Zrenjanina nije istaknuta zastava Autonomne Pokrajine Vojvodine i da li je naloženo njeno isticanje.
Saopštenja | Nedelja, 26. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Gotovo 200 teretnih vozova iskliznulo za godinu dana, a ministar Vesić slavi na Prokopu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je krajnje neodgovorno što ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić zanemaruje većinu železničkih pravaca u Srbiji, a organizuje koncerte i hvališe se godišnjicom voza na relaciji Beograd-Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook