Edukacija za kandidate i kandidatkinje na većinskim izborima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Utorak, 06. 03. 2012. | Komentara: 0

Edukacija za kandidate i kandidatkinje na većinskim izborima

NOVI SAD - Prvi jednodnevni trening namenjen kandidatima i kandidatkinjama na većinskim izborima za Skupštinu AP Vojvodine, u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine, održan je u subotu 3. marta. Edukaciji je prisustvovala prva grupa od dvadeset i dvoje kandidata i kandidatkinja LSV.

Edukacija

Nakon uvodne reči potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV Maje Sedlarević i predsednice Omladine LSV Dragane Dukić, polaznici seminara imali su priliku da se upoznaju s načinom rada u kampanjama „Od vrata do vrata“, „Otvorena vrata kandidata“ i „Dobro jutro, komšija“, koje im je prezentovao trenerski tim Centra za edukaciju LSV Nataša Lalić i Goran Veselinović. Osnove komunikacije i javnog nastupa imali su priliku da čuju od Pavla Letića i Sanje Šifliš. Učesnici i učesnice ocenili su edukaciju kao vrlo korisnu i odličnu. Za sledeću grupu kandidata isti seminar zakazan je za narednu subotu.

(BILSV, 06.03.2012.)



Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.
Edukacija LSV | Nedelja, 23. 05. 2010. | Komentara: 0

Seminar "Motivacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je seminar na temu "Motivacija" za tri grupe polaznika. U prvoj grupi, koja je 22. i 23. maja 2010. godine prošla trening na Andrevlju u Centru za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, bili su funkcioneri LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook